Buchta s tvarohem "džusovka"

Výborná a vláčná buchta s tvarohem 

Ingredience

těsto:

  • 5 vajec
  • 160g moučkového cukru
  • 150g polohrubé mouky

krém: pokud chcete silnější vrstvu, zdvojnásobte dávku

  • 100g Hery
  • 1 plnotučný tvaroh
  • 2 lžíce moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

poleva:

  • 400ml pomerančového džusu
  • 1 vanilkový pudink

Postup

Oddělíme žloutky od bílků, z bílků vyšleháme sníh. Žloutky smícháme s cukrem a moukou a postupně zašleháme vytvořený sníh. Dáme do hlubšího plechu, pečeme na 165°C cca 15-20 min.

Necháme Heru trochu "zahřát" z lednice - vyndáme ji dřív než začneme dělat krém, aby povolila, nakrájíme na kousky a vyšleháme s cukrem. Poté po lžících přidáme tvaroh a šleháme krém. Natíráme na vychladlý korpus. Dáme do lednice.

Odměříme si 400ml pomerančového džusu a vaříme pudink podle návodu. Ještě horký dáme na tvarohový krém, rychle chladne.

ileostomie dezert tvaroh dieta

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 34 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Letní kratochvíle a Amsterdam
Kaliméra

Kaliméra

29. 6. 2022

Lynparza

Lynparza

31. 5. 2022

Apríl!

Apríl!

15. 4. 2022

Srdce od srdce

Srdce od srdce

10. 2. 2022

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací