"Králíka, pořád jenom Králíka, ani Pinďa už to nežere, viď, Pinďo, že už nechceš králíka?!" A to já zase jooo
Králičí čtvrtky osolíme a pomažeme horčicí. V hrnci (který můžeme dát i do trouby) si rozehřejeme olej, nakrájíme si na drobno slaninu, na hrubo cibuli. Slaninu osmahneme, přidáme čtvrtky králíka, zprudka opečeme se všech stran, zasypeme cibulí. Dále směs posypeme tymiánem, přidáme 1 bobkový list a 4 kuličky nového koření. Podlijeme vodou a dáme do trouby, která je vyhřátá na 200°C. Pečeme podle typu masa, asi 50 minut až hodinu. Mezitím ještě podlijeme.
Podáváme s vařeným bramborem.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 35 a od konce února 2018 žiju se stomií.
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024
5. 12. 2023
5. 12. 2023