Péřová buchta

Rychlý, jemný a vláčný moučník s pudinkem 

Ingredience

na menší plech

  • 1/2l mléka
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 1 lžíce cukru

na těsto:

  • 4 vejce
  • 200g cukru moučky
  • 100ml oleje
  • 200g hladké mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1-2 zakysané smetany
  • 1 skořicový cukr

Postup

Uvaříme si vanilkový pudink podle návodu. Rozehřejeme si troubu na 200°C. Poté rozmícháme vejce s cukrem, přidáme olej, mouku a prášek do pečiva a ušleháme. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto nalijeme horký pudink a dáme na 20 minut péct. Po upečení ještě na horký koláč nandáme zakysanou smetanu, rozetřeme a posypeme skořicovým cukrem.

dieta ileostomie moučník

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací