Variace na známé a oblíbené rizoto
Maso nakrájíme na drobné kostičky, osolíme, opepříme, okořeníme a zakápneme olejem. Cibuli si nakrájíme na jemno, papriku (oloupeme), mrkev a okurky na malé kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a orestujeme maso. Dále přidáme zeleninu a ještě 5 min restujeme společně s masem. Zalijeme 3 dcl vody, přidáme 2 lžíce kečupu a půl hodiny podusíme. Na závěr přidáme lžíci jíšky a vmícháme uvařenou rýži. Dochutíme kořením dle potřeby. Podáváme sypané sýrem.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 35 a od konce února 2018 žiju se stomií.
19. 2. 2024
23. 1. 2024
5. 12. 2023
5. 12. 2023
18. 9. 2023