Rizoto se dvěma druhy mas

Variace na známé a oblíbené rizoto 

Ingredience

  • 200g vepřové panenky
  • 1 kuřecí prso
  • cibule
  • 2 menší mrkve
  • paprika
  • 2 kyselé okurky
  • rýže
  • 1 lžíce jíšky
  • kečup
  • sůl, pepř, směs na kuře
  • olej
  • 3dcl vody
  • strouhaný sýr na posypání

Postup

Maso nakrájíme na drobné kostičky, osolíme, opepříme, okořeníme a zakápneme olejem. Cibuli si nakrájíme na jemno, papriku (oloupeme), mrkev a okurky na malé kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a orestujeme maso. Dále přidáme zeleninu a ještě 5 min restujeme společně s masem. Zalijeme 3 dcl vody, přidáme 2 lžíce kečupu a půl hodiny podusíme. Na závěr přidáme lžíci jíšky a vmícháme uvařenou rýži. Dochutíme kořením dle potřeby. Podáváme sypané sýrem. 

ileostomie rizoto maso

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 34 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Letní kratochvíle a Amsterdam
Kaliméra

Kaliméra

29. 6. 2022

Lynparza

Lynparza

31. 5. 2022

Apríl!

Apríl!

15. 4. 2022

Srdce od srdce

Srdce od srdce

10. 2. 2022

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací