Zapečené maso na šlehačce s bramborami

Pokud vaše střívko zvládne trošku šlehačky, určitě si pochutnáte!

Ingredience

  • brambory
  • vepřové maso plátky (pečeně)
  • šlehačka 33% (v červeném tetrapaku)
  • pepř, sůl
  • lžíce oleje

Postup

Oloupeme brambory a nakrájíme je na požadované kousky. Maso lehce naklepeme, osolíme, lehce opepříme. Do pekáčku dáme lžíci oleje, poklademe maso a vrstvíme bramory. Ty poté ještě osolíme a zalijeme šlehačkou. Pečeme cca hodinu na 180°C, dokud nejsou brambory měkké.

ileostomie recepty brambory

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 34 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Letní kratochvíle a Amsterdam
Kaliméra

Kaliméra

29. 6. 2022

Lynparza

Lynparza

31. 5. 2022

Apríl!

Apríl!

15. 4. 2022

Srdce od srdce

Srdce od srdce

10. 2. 2022

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací