Živáňská směs v alobalu na gril

Grilovačky! Maso, špekáčky, párečky, klobásky, křidýlka,... To jsou teprve muka!  Pokud si na tyto pochutiny na grilu netroufnete, mám pro vás tip, jak uspokojit své chuťové pohárky 

Ingredience:

(1 porce)

2 brambory

150g libového kuřecího/vepřového masa

kousek oloupané papriky

1 oloupané rajče zbavené jadýrek

čtvrtka cibule

olej

sůl, koření na kuře

 

Postup:

Připravíme si větší kus alobalu, dvojitý. Brambory nakrájíme na kostičky, maso na nudličky, zeleninu na menší kousky (pěkně nám směs ovoní). Zakápneme olejem, osolíme, okořeníme podle zvyklosti. Zabalíme do alobalového balíčku.

Na grilu se pochutina připravuje zhruba hodinu, čím menší kousky, tím kratší doba.

V cuketovém období můžeme přidat i oloupanou cuketu bez jadýrek nakrájenou na kostičky.

ilestomie dieta kuřecí paprika brambory gril

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 35 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)
Novoroční blues (CHT3/IV. linie)
Šťastný a veselý? (CHT2/IV. linie)
Zima je tu dřív (CHT 1/IV. linie)
Damoklův meč

Damoklův meč

5. 12. 2023

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací