Co si dát v restauraci?

Známe to všichni. Jezdíme po doktorech, koná se oslava, nebo si prostě chceme jít na chvíli sednout jinam než do čekárny. Jenže co si objednat k jídlu v restauraci?

Tohle dilema mě potkalo, když jsme se vypravili na 5 hodinovou cestu do nemocnice na kontrolu, kde mě operovali. Vždy jezdíme o den dřív, ubytujeme se a užíváme si historického centra a jiného prostředí.

Jenže ouha, co bude, milý ileostomik, jíst?! Hlavně, když nutně potřebuje přibrat!

Sedla jsem tedy k internetu, našla si stránky ověřených restaurací z dob před operací a googlila jídelníčky. Naštěstí byl všude nabízen hovězí vývar, záchrana!smile Jinak vše obalované, smažené, grilované, mastné, nevhodná zelenina,... 

Koukala jsem po hotovkách a vždycky se alespoň jedno jídlo vybrat dalo.

Pak jsme se vybavili v místním obchodě pečivem, máslem, sýrem, šunkou, přesnídávkou, Pombearskama a pitím, takže jsem se hodila do většího klidu.

Jak to dopadlo, uvidíte na následných fotografiích.

  1. luxusní vývar s nudlemi, zeleninou a játrovými knedlíčky
  2. španělský ptáček s rýží, která byla totálně tvrdá, takže jsem naštváním fotku smazala! Nevadí, najím se třeba pozítří,...laughing
  3. kafíčko... po dvou měsících první... nebylo co dodat kiss
  4. hovězí líčka po burgundsku s kaší, omáčku jsem zobla lehce (já vím, že je to víno vyvařený, ale co kdyby?), ale bylo to něco výtečného (samozřejmě to, co vidíte v té omáčce, šlo na stranu, to jsem si netroufla)

restaurace stomici ileostomie dieta

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 35 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)
Novoroční blues (CHT3/IV. linie)
Šťastný a veselý? (CHT2/IV. linie)
Zima je tu dřív (CHT 1/IV. linie)
Damoklův meč

Damoklův meč

5. 12. 2023

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací