Co si dát v restauraci? 2

Moje hokusy pokusy jídel v restauracích a kavárnách 3 měsíce po operaci

Zkoušela jsem kuřecí plátek s rajčaty a mozzarelou, rajčata jsem odstranila, rukolový salát jsem malinko ochutnala, hranolky byly v pohodě.

Pizza s eidamem a šunkou nebyl úplně dobrý nápad, sýr ztvrdnul a pak se mi ty kousíčky lepily po celém vnitřku pytlíku. Takže příště zvolit jiný sýr. V rajčatovém základu jsem měla průměrně 1 zrnko rajčete a 1 kousek slupky na trojúhelníček (ano, pitvala jsem).

Zmrzlinu v těchto parných dnech volím zatím doma ovocnou vodovou, v kavárnách a cukrárnách ovocné sorbety, kde nejsou přítomna zrníčka. Nějak se ještě bojím. A taky aby nebyly smetanové. Opět jsem strašpytlík.undecided

Cheesecake byl opravdu hodně sladký, kávu snáším víceméně dobře, když si nejsem jistá, dávám si bez kofeinu. Zapečené panini šunka sýr a rukola taky úplně v pohodě.

Rada na závěr: NEjezte PÁLIVÉ! Já zkusila z jednoho zapečeného jídla, kde byla vzdáleně přítomna chilli paprička, ochutnat dva plátky brambory a myslela jsem, že mi upadne střívko. Strašně to pálilo a svědilo a prostě všechno. No hrůza. Počkala jsem, než to teda vyjde a poté jsem si pytlíček na radu mé stoma sestry vypláchla vodou z PETky. Úleva jako prase!cool

restaurace stomici ileostomie dieta

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 35 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Novoroční blues (CHT3/IV. linie)
Šťastný a veselý? (CHT2/IV. linie)
Zima je tu dřív (CHT 1/IV. linie)
Damoklův meč

Damoklův meč

5. 12. 2023

Vůně léta

Vůně léta

18. 9. 2023

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací